Dideliais krūviais, griežta disciplina ir varginančiomis treniruotėmis garsėjantis D. Ivanovičius juokėsi išgirdęs, kad pirmosios treniruotės su naująja komanda truko 5 valandas.

„Tai netiesa. Mes treniravomės 6,5 valandos, – šypsojosi D. Ivanovičius. – Vaikinai turėjo noro dirbti ir, kaip jau man teko regėti anksčiau, tikrai yra užsigrūdinę. Ką pastebėjau, jiems reikia kantrybės ir tikėjimo. Tikrai nesistengiau kažko keisti, tai nebūtų efektyvu. Aišku, mums reikės pakeisti tam tikras detales puolime ir gynyboje.“

D. Ivanovičiaus debiutas Belgrado komandoje bus šios savaitės Eurolygos rungtynės su Vilerbano ASVEL. Kol kas „Crvena Zvezda“ per 7 rungtynes laimėjo tik kartą Eurolygoje, o Adrijos lygoje turi 4 pergales ir 1 pralaimėjimą.

D. Ivanovičius vyriausiojo trenerio poste pakeitė Vladimirą Jovanovičių, kurio vadovaujama komanda nerodė laukiamų rezultatų.

Belgrado ekipoje D. Ivanovičius vėl dirbs kartu su argentiniečiu Luca Vildoza, su kuriuo jie kartu bendradarbiavo Vitorijos „Baskonia“ ekipoje ir 2020 metais tapo Ispanijos čempionais.

„Taip lengviau ir jam pačiam, be to, jis galės padėti kitiems komandos draugams geriau suprasti mano darbo metodus. Šie vyrukai yra tikri profesionalai ir viską greitai suvoks. Mums trūksta laiko, tačiau yra, kaip yra“, – sakė naujasis „Crvena Zvezda“ strategas.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją