Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (5 pergalės, 2 pralaimėjimai), kuriai atstovauja Rokas Jokubaitis, pastaruoju metu įsibėgėjo – laimėjo triskart iš eilės ir pakilo į trečiąją vietą.

Tuo metu „Anadolu Efes“ (2, 5) krito į duobę. Ši komanda patyrė tris nesėkmes paeiliui ir nukrito ant 15-ojo turnyro lentelės laiptelio. Katalonijos ir Turkijos ekipoms dėl traumų vis dar negali padėti vieni lyderių – Nikola Mirotičius ir Shane‘as Larkinas.

R. Jokubaitis pelno 5,9 taško, atlieka 2,4 rezultatyvaus perdavimo, realizuoja 40 proc. tritaškių.

Penktadienį vienas prieš kitą kovos Baltijos šalių krepšininkai – „Monaco“ (5 pergalės, 2 pralaimėjimai) priims Vitorijos „Baskonia“ (4, 3). Monako klubas žengia ketvirtas, o baskų komanda yr ašešta.

„Monaco“ garbę gina lietuvis Donatas Motiejūnas, o „Baskonia“ – jo tautiečiai Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, estai Maikas Kotsaras ir Sanderis Raieste bei latvis Arturas Kurucas. Iš visų šių žaidėjų rezultatyviausiai ir naudingiausiai rungtyniauja M. Kotsaras. Jis įmeta 12,7 taško, atkovoja 3,3 kamuolio, sukaupia 14,4 naudingumo balo.

Beje, „Baskonia“ yra rezultatyviausia Eurolygos ekipa. Ji varžovams įmeta 89,7 taško. Tačiau Vitorijos komanda praleidžia daugiausia taškų – 87,3.

Aštuntojoje pozicijoje esantis Kauno „Žalgiris“ (4, 3) penktadienį savo aikštėje išbandys jėgas su Milano „Armani“ (3, 4) klubu, kuris suklupo tris kartus iš eilės ir nusirito į 12-ąją vietą. „Žalgirio“ garbę šį sezoną ginantis latvis Rolandas Šmitas renka 10,6 taško, atkovoja 5,3 kamuolio, pataiko net 48,3 proc. tolimų metimų. Jo sąskaitoje – 10,7 naudingumo balo.

Penktadienį 17-oje vietoje besirikiuojantis Atėnų „Panathinaikos“ (2, 5) su Mariumi Grigoniu ir Artūru Gudaičiu svečiuose žais su turnyro lyderiais Stambulo „Fenerbahce“ (6, 1) krepšininkais.

Ketvirtadienį ir penktadienį bus parodytos devynerios Eurolygos rungtynės.



Standings provided by Sofascore


Transliacijų tvarkaraštis

Lapkričio 17 d.

19.15 val. „Anadolu Efes“ – „Barcelona“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),
19.45 val. „Crvena Zvezda“ – ASVEL („TV3 Sport“, „Go3“),
21.15 val. „Virtus“ – „Valencia“ („TV3 Sport Open“, „Go3“),
21.15 val. „Bayern“ – „Olympiacos“ („Go3“),
21.30 val. „Real“ – ALBA („Go3“).

Lapkričio 18 d.

19.30 val. „Fenerbahce“ – „Panathinaikos“ („TV3 Sport Open“, „Go3“),
19.45 val. „Žalgiris“ – „Armani“ („TV3 Sport“, „Go3“),
19.45 val. „Monaco“ – „Baskonia“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),
21.15 val. „Partizan“ – „Maccabi“ („Go3“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją