Ispanijos vicečempionai Stambule svečiuosis ketvirtadienį.

Nors Ergino Atamano auklėtiniai prastai pradėjo sezoną, Š. Jasikevičius – budrus.

„Jie visada taip startuoja, o paskui ramiai pakelia lygį, turi atitinkamų žaidėjų. Mums neabejotinai prisireiks kentėti. Kuomet susitinki su dukart Eurolygos čempionais, žinai, kad bus ką veikti“, – komentavo lietuvis.

„Barcos“ treneris šmaikščiai atsakė į klausimą, ar tikisi ketvirtadienį ant parketo išvysti „Anadolu Efes“ įžaidėją Shane‘ą Larkiną, kuris dėl traumos iki šiol nerungtyniavo.

„Negaliu pasakyti. Galėčiau paskambinti Atamanui ir paklausti, bet esu tikras, jog jis neatsilieps“, – šyptelėjo Š. Jasikevičius.

Taip 46-erių specialistas veikiausiai tarp eilučių reagavo į E. Atamano „Barcelona“ klubui pastarąją savaitę žertus priekaištus.

Turkas, kuris vadovauja ir savo šalies nacionalinei rinktinei, iš pradžių piktinosi nesulaukęs joje Katalonijos sostinėje žaidžiančio Sertačo Šanli.

Kuomet vėliau pats pastojo kelią į konkurentę Serbijos rinktinę Vasilije Micičiui, serbų žurnalistams E. Atamanas vėl piktai aiškino verčiau tą patį klausimą užduoti „Barcai“, neišleidusiai Nikola Kaliničiaus.

„Barcelona“ ir „Anadolu Efes“ akistatos pastaraisiais metais ir šiaip būdavo ypač aistringos – pakanka prisiminti įspūdingą E. Atamano išėjimą iš aikštės po dviejų techninių pražangų „Palau Blaugrana“ arenoje praėjusį sausį.


Beje, Š. Jasikevičiui mačas Stambule bus 200-asis stovint prie „Barcelona“ vairo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją