Rinktinių lango metu pertrauką šalies čempionate „Wolves“ komanda išnaudojo sužaisdama draugiškas rungtynes Pasvalyje: 98:83 (22:21, 29:22, 23:21, 24:19) įveiktos vietos „Pieno žvaigždes“.

„Wolves“ socialiniuose tinkluose rungtynes anonsavo pristatant rungtynių pradžią tiek Lietuvos, tiek Filipinų laiku. Rungtynių transliacija „Wolves“ paskyroje „Facebook“ tinkle sulaukė didelio populiarumo būtent Azijoje.

Pasvaliečius Alytaus komanda nugalėjo antrą sykį sezone. Pergalė buvo iškovota ir „Betsafe-LKL“ čempionato pirmojo rato akistatoje.

Šiose rungtynėse „Wolves“ vyr. treneris Rimas Kurtinaitis galėjo verstis ilgesniu atsarginių žaidėjų suoleliu – iš rinktinės sugrįžo Regimantas Miniotas, o po traumos į sudėtį vėl buvo įtraukas Vitalijus Kozys.

Dvikovą kiek sėkmingiau pradėjo šeimininkai, pirmojo kėlinio viduryje po nedidelio spurto susikrovę dviženklę persvarą (13:5). „Wolves“ žaidimą išlygino dar iki ketvirčio pabaigos, o prieš didžiąją pertrauką be atsako pelnę 11 taškų įgijo dviženklį pranašumą (51:40).

Nors rungtynės buvo draugiškos, vis tik trečiajame ketvirtyje pasipylė aistros. Martynas Pacevičius liko nepatenkintas teisėjų sprendimų neskirti pražangos V. Koziui kovoje dėl atšokusio kamuolio ir užsidirbo techninę pražangą. Sužaidus 7 minutes, vilkų pranašumas išaugo iki 14 taškų (69:55).

Per paskutines 10 minučių „Pieno žvaigždžių“, palaikomų gausiai į areną susirinkusių žiūrovų, pastangos sumažinti atsilikimą nebuvo sėkmingos. „Wolves“ varžovams priartėti neleido ir paskutinę mačo minutę pirmavo 16 taškų persvarą.

Rungtynes taikliu efektingu metimu per du link jo šokusius varžovus atšokdamas atgal užbaigė Juanas Gomezas de Liano. Filipinietis į savo sąskaitą iš viso įsirašė 13 taškų, 8 atkovotus kamuolius ir 8 rezultatyvius perdavimus.

„Wolves“: Hugo Invernizzi 18, Juanas Gomezas de Liano ir Herkus Kumpys po 13, Ahmadas Caveras, Regimantas Miniotas ir Vitalijus Kozys po 12, Arnas Beručka 9, Adas Juškevičius 5, Mindaugas Lukauskis ir Tomas Pačėsas po 2.

„Pieno žvaigždės“: Evaldas Šaulys 21, Dustinas Ware 14, Ignas Vaitkus 13, Justas Furmanavičius 11.

Artimiausias rungtynes BC „Wolves“ žais Citadele KMT turnyre lapkričio 17 d. Alytuje su Klaipėdos „Neptūnu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją