Interneto portalo „Eurohoops“ teigimu, „Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas iš pradžių leido V. Micičiui prisijungti prie Serbijos rinktinės, tačiau galiausiai savo sprendimą pakeitė.

Papildomos intrigos šiam sprendimui suteikė ir faktas, kad E. Atamanas yra ne tik „Anadolu Efes“, bet ir Turkijos rinktinės vyriausias treneris, o Turkija ir Serbija šiuo metu kovoja dėl vietos pasaulio čempionate.

I grupėje kelialapį į pasaulio čempionatą jau užsitikrino Latvija (6 pergalės/1 pralaimėjimas), o į du likusius kelialapius pretenduoja Serbija (4/3), Graikija (4/3), ketvirta – Turkija (3/4). Jei serbai įveiks turkus, o graikai nugalės belgus – Turkijos rinktinė liks be pasaulio čempionato.

Serbų įtarimus kursto ir tai, kad Stambulo „Fenerbahce“ leido atvykti į rinktinę Marko Guduričiui, o Miuncheno „Bayern“ išleido Vladimirą Lučičių.

Kita vertus, nuostolių neišvengė ir Turkijos rinktinė. Pranešama, kad „Barcelona“ atsisakė išleisti į rungtynes su Serbija vidurio puolėją Sertačą Šanli.

Beje, artimiausiame Eurolygos ture Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ būtent ir susitiks su nugalėtojų titulą ginančia „Anadolu Efes“ ekipa.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją