Jis bus įrašytas Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų kandidatų sąraše.

„Prie mano komandos ateinančiuose savivaldos rinkimuose sutiko prisijungti žmogus, kuris savo gyvenimu, savo darbais, savo pasiekimais įrodė, kad sporto politika yra labai svarbi visuomeninė gyvenimo dalis“, – penktadienį žurnalistams pranešė Vilniaus vicemeras ir konservatorių kandidatas į merus Valdas Benkunskas, oficialiai pristatęs J. Kazlauską.

J. Kazlausko vieta sąraše dar nėra tiksliai žinoma, dėl to nuspręs sostinės konservatoriai savaitgalį.

Pats 67-erių treneris sakė esąs nepartinis, bet remiąs V. Benkunsko kandidatūrą į mero postą.

„Kada gavau šį pasiūlymą, aišku, galvojau, kadangi niekada niekur be krepšinio nedalyvavau, tariausi su savo aplinka ir buvo toks pasakymas: visi mes sėdime ant sofos, visi kritikuojame, bet niekada neiname ir neišsakome savo nuomonės“, – apsisprendimą pasukti į politiką penktadienį aiškino krepšinio treneris.

J. Kazlausko teigimu, kelerių metų pažintis su vicemeru parodė, kad jų požiūriai į daugelį dalykų sutampa.

„Nors esu krepšinio žmogus, man nesuprantama, kodėl šiol Vilniuje nėra nacionalinio stadiono. Daug yra paaiškinimų, bet aš nesuprantu. Galbūt būnant arčiau pamatysiu, kas vyksta, kodėl nėra. Taip pat yra daug kitų dalykų, galvoju, kad mūsų vaikai turi būti kuo labiau užimti sportu, kuo daugiau įtraukti, siekiant atitraukti juos nuo blogų pavyzdžių“, – kalbėjo J. Kazlauskas.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovo 5 d.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)