Katalonai išvykoje nugalėjo 86:79, nuskindami trečią pergalę paeiliui Eurolygoje.

Š. Jasikevičius tradiciškai rado prie ko prikibti, nors nepagailėjo ir komplimentų.

„Pradėjome kažkaip minkštai, nerodėme nagų, kuriuos būtina ištraukti norint laimėti tokiose arenose. Antroje rungtynių dalyje suintensyvinome gynybą, radome pataikyti galinčių žaidėjų. Vertinant bendrai, turime džiaugtis tuo, kaip sužaidėme šias rungtynes.

Šiuo sezono metu labai sunku išlaikyti vienodą lygį visas 40 minučių. Gerai tai, kad skirtingu metu pasireiškė skirtingi žaidėjai: iš pradžių tai buvo Nicolasas Laprovittola, tuomet – Alexas Abrinesas, galiausiai Tomašas Satoransky ir Cory Higginsas. Pastarasis dėjo milžiniškas pastangas“, – komentavo specialistas iš Lietuvos.

Š. Jasikevičius pats žaidė „Maccabi“ 2003-2005 metais ir su Izraelio klubu dukart laimėjo Eurolygą, tad nuo to laiko yra šiltai sutinkamas Tel Avive.

Bet „Barcelona“ komandai šiame Viduržemio jūros uostamiestyje viešnagės jau senokai nesusiklostydavo. Paskutinį kartą „Barca“ čia laimėjusi buvo 2016 metais.

Šis faktas nustebino Š. Jasikevičių.

„Gal ir per ilgai užtrukome. Negalvojau, kad tai buvo taip seniai. Tuomet sakyčiau, jog šios pergalės vertė – dviguba“, – šyptelėjo trečią sezoną Katalonijos sostinės ekipai diriguojantis strategas.

Rokas Jokubaitis svečiams per 9 min. tepelnė 1 tašką ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

„Barcelona“ Eurolygos turnyro lentelėje pakilo į ketvirtą poziciją (5/2), „Maccabi“ smuktelėjo ant aštunto laiptelio, leidusi save pasivyti Kauno „Žalgiriui“ ir Madrido „Real“ (visi – po 4/3).

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)