Nuo pat rungtynių pradžios savo sąlygas aikštėje diktavo los blancos – antrame kėlinyje jų persvara siekė 12 taškų.

„Anadolu Efes“ mėginimas priartėti buvo greitai sustabdytas, o Sergio Llullas dar prieš pat pertrauką pavaišino svečius įspūdingu tolimu tritaškiu paskutinę sekundę.


Po didžiosios pertraukos Eurolygos čempionai sugebėjo spurtuoti ir jau lipo aikštės šeimininkams ant kulnų (69:67), tačiau šaltą dušą gavęs „Real“ netruko padidinti skirtumą iki dviženklio (77:67).

Paskutiniame kėlinyje Madrido ekipa atitrūko per 14 taškų (90:76), tačiau svečiai rankų nenuleido ir pelnė 7 taškus iš eilės. Vis dėlto „Real“ pergalės atiduoti neketino ir galiausiai triumfavo 94:85.

Po savaitės „Anadolu Efes“ namie susigrums su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“, o „Real“ savo aikštėje susigrums su Berlyno ALBA.

Real“: Gabrielis Deckas ir Vincentas Poirier po 13, Adamas Hanga ir Guerschonas Yabusele po 11, Džananas Musa ir Mario Hezonja po 9, Walteris Tavaresas 8.

„Anadolu Efes“: Willas Clyburnas 25 (9 atk.k., 5 kl.), Ante Zizičius 17, Vasilije Micičius 15 (8 rez.p.), Isaiah Tayloras 13, Elijahas Bryantas 9.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją