Viešnias iš Vengrijos baudė ne tik etatinės vilniečių vedlės: dvigubą dublį surinkusi Laura Juškaitė (21 taškas, 11 atkovotų kamuolių) ir Gintarė Petronytė (16 taškų, 9 atkovoti kamuoliai, 5 rezultatyvūs perdavimai).

Lietuvos čempionių gretose debiutavo vienintelė komandos legionierė: 28-erių gynėja iš JAV Rachel Theriot.

Minsko „Cmoki“ (Baltarusija) praėjusiame sezone žaidusi naujokė, kuri iki šiol gydėsi traumą, per 18 min. spėjo sukratyti 22 taškus (4/5 tritaškių).

12 taškų R. Theriot sumetė lemiamame kėlinyje – būtent jos svarbūs tritaškiai kritiniu metu leido šeimininkėms išlaikyti iniciatyvą savo rankose.

Rachel Theriot

„Uni Gyor“ neišgelbėjo 30 taškų pelniusi Aaryn Ellenberg-Wiley.

Antro kėlinio pabaigoje skaudžiai nukentėjo Vengrijos klubo gynėja Boglarka Bach, kuriai po susidūrimo su varžove iš prakirstos lūpos pasruvo kraujas.

Kitas rungtynės Europos taurės varžybose „Kibirkštis“ kitą trečiadienį žais vėl savoje aikštėje – su Ankaros „Botaš“ (Turkija), kurį pirmame ture išvykoje buvo palaužusi 69:64.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją