Jam netrūksta iššūkių bandant surikiuoti rinktinės pajėgas artėjančioms rungtynėms su Didžiąja Britanija (lapkričio 11 d.) ir Turkija (lapkričio 14 d.).

Situaciją sunkina tik vietinėse VTB lygos pirmenybėse žaidžiantis Masvos CSKA klubas, negalintis išleisti komandai atstovaujamų serbų Dejano Davidovaco ir Nikolos Milutinovo.

Mat CSKA lapkričio 10-ą namuose priims Kazanės UNIKS ekipą.

„Kalbamės su CSKA, vyksta derybos. Šiuo metu situacija yra sunki ir 99 proc., kad šiais krepšininkais negalėsime pasikliauti.

Jie (CSKA) darė viską, kad atidėtų ar perkeltų rungtynes su UNIKS. CSKA norėjo padėti, radome, net keletą variantų, kaip atidėti tą dvikovą. Ar kas nors pasikeis, pamatysime po paskutinių pokalbių“, – portalui „Mozzasport“ teigė S. Pešičius.

Įdomu tai, kad Eurolygoje žaidžiantys „Crvena zvezda“ ir „Partizan“ klubai išleidžia savo krepšininkus į svarbias Serbijai nacionalinės komandos rungtynes.

Iš „Crvena zvezda“ prie rinktinės jungsis Nemanja Nedovičius, Luka Mitrovičius, Ognjenas Dobričius ir Nikola Topičius, iš „Partizan“ – Urošas Trifunovičius, Balša Koprivica, Danilo Andušičius bei klaustukų kyla dėl Aleksa Avramovičiaus, turinčio sveikatos problemų.

Serbijai būtinos prergalės, ji I grupėje kartu su belgais dalinasi 3-4 vietomis (3/3).


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją