32-ejų gynėjas sukirto rankomis su „Samara“ klubu, pranešė žurnalistas Chema de Lucasas.

Amerikietį viliojo ir Ispanijos pirmenybių autsaiderė „Zaragoza“, neseniai išsiskyrusi su vilčių nepateisinusiu treneriu iš Austrijos Martinu Schilleriu.

Samaroje J. Theodore‘as prisijungs prie buvusio žalgiriečio K.C. Riverso, komandos marškinėlius apsivilkusio praėjusią vasarą.

Nepaisant karo Ukrainoje ir JAV rekomendacijų išvykti iš Rusijos, „Samara“ atstovauja dar keturi amerikiečiai: Marcosas Knightas, Jamesas Ennisas, Malcolmas Thomasas ir Isaiah Reese‘as.

VTB Vieningoje lygoje buvusio Rusijos rinktinės trenerio Sergejaus Bazarevičiaus auklėtiniai užima penktą vietą (3/3).

Įdomu, jog „Samara“ klubo moterų komandoje dirba atletinio rengimo treneris iš Lietuvos Marius Jasevičius.

Savo ruožtu, J. Theodore‘as Rusijoje jau rungtyniavo 2019-2021 metais, kuomet gynė Kazanės UNIKS garbę. Vėliau jis atstovavo Venecijos „Reyer“ (Italija), o šį sezoną pradėjo be klubo.

2017-2018 metais su Milano „Olimpia“ (Italija) J. Theodore‘as žaidė ir Eurolygoje. Amerikietis taip pat yra bandęs legionieriaus duonos Turkijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Graikijoje, trumpai padėjo Šiaurės Makedonijos rinktinei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)