„Tiek Lapro, tiek Tomašas yra du nepakeičiami žaidėjai. Jei galėčiau leisti į aikštę penkis įžaidėjus, taip ir padaryčiau. Tai žaidėjai, kurie žino, kaip valdyti komandą ir kokius priimti sprendimus. Jei turėčiau 210 cm ūgio gynėją, 208 cm ūgio gynėją ir dar vieną 202 cm ūgio – leisčiau jiems žaisti, nes jie palengvintų sprendimų priėmimą, tai būtų kitas lygis“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Viso susitikimo metu situaciją kontroliavusi „Barcelona“ Ispanijos čempionate sekmadienį svečiuose 92:80 (23:18, 32:22, 22:20, 15:20) nugalėjo Valensijos „Basket“ krepšininkus.

N. Laprovittola pelnė 21 tašką, atkovojo 4 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o T. Satoransky prie pergalės prisidėjo 12 taškų ir 5 rezultatyviais perdavimais.

Š. Jasikevičius sveikino savo auklėtinius, nes varžovas „buvo tikrai stiprus“ ir pabrėžė, jog yra itin patenkintas komandos puolimu.

„Labai gerai derinome veiksmus puolime, ypač pirmoje rungtynių dalyje. Rasdavome, kas gali mesti nedengiamas, kovojome gerai dėl kamuolių. Vaikinų nusiteikimas tikra labai geras. Gal gynyboje šiek tiek atsipalaidavome, bet iš esmės turime būti patenkinti“, – kalbėjo „Barcelona“ strategas.

Penktadienį „Barcelona“ namie susigrums su kol kas Eurolygoje nepralaimėjusia Stambulo „Fenerbahče“ komanda.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją