Naujasis „Wolves“ ambasadorius, kurio treneris yra alytiškis Andrius Šipaila, sieks savo pavyzdžiu įkvėpti jaunimą sportuoti, suteikti jiems motyvacijos, įkvėpti, nepasiduoti ne tik sporte, bet ir kitose gyvenimo veiklose.

Jis lankysis Alytaus miesto ugdymo įstaigose ir motyvacinėse pamokose, kuriose susitiks su moksleiviai ir mokytojais, pasakos jiems apie savo kelią į sportą, ryžtą siekti užsibrėžtų tikslų, kurie dažnai atrodo pernelyg tolimi.

„Aš į kovines sporto šakas pasukau būdamas jau aštuoniolikmečiu. Tokiame amžiuje, pasak specialistų, jau galima neturėti vilčių pasiekti aukštus rezultatus profesionaliame sporte. Įrodžiau ne tik sau, bet ir kitiems, kad turint didžiulę motyvaciją, didžiulį norą, viskas yra įmanoma, visos prognozės yra paneigiamos.

Mano gyvenimo kelias yra pavyzdys, kaip svarbu savo gyvenime turėti tikslą ir kryptingai jo siekti. Jei tai įkvėps bent vieną jaunuolį pasiekti daugiau, nei jis pats ar jo aplinka tikėjosi, būsiu labai laimingas ir jausiu, kad mano kaip ambasadoriaus misija yra atlikta“, – tvirtino S. Maslobojevas.

Džiaugdamasis naujojo ambasadoriaus prisijungimu „Wolves“ klubo direktorius Andrius Žiauberis neabejojo, kad S.Maslobojevas atliks svarbią užduoti Alytaus mieste, motyvuodamas jaunimą sportuoti ir siekti savo tikslų.

„Sveikiname Sergejų prisijungus prie mūsų klubo ambasadorių. Tęsiame pradėtą darbą su jaunimu. Norime jį skatinti rinktis sportą, aktyvų gyvenimo būdą, padėti augti, tobulėti ir eiti į priekį.

Žinome, kad jauniems žmonėms reikia turėti realius pavyzdžius, iš kurių jie galėtų pasisemti motyvacijos, turėtų į ką lygiuotis siekiant savo tikslų. Sergejus yra būtent toks, yra žinomas vardas sporto pasaulyje, todėl džiaugiamės, kad jis papildė mūsų ambasadorių gretas“, – sakė „Wolves“ vadovas.

Daugkartinis pasaulio kikbokso čempionas tapo trečiuoju „Wolves“ klubo ambasadoriumi, prisijungdamas prie brolių Darjušo ir Kšištofo Lavrinovičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)