Su 5 iškovotomis pergalėmis ir 1 pralaimėjimu BC „Wolves“ ekipa dalijasi 2-3 vietas su tokį patį pergalių ir pralaimėjimų santykį turinčia Jonavos komanda.

Po sėkmingo vakaro Alytuje „Vilkų“ strategas atkreipė dėmesį ir į žiūrovų plojimus, ir į kylančią komandos sportinę formą.

„Pirmos sezone rungtynės, kurias išties sužaidėme solidžiai. Turėjome bėdų trečiame kėlinyje, bet išlipome iš tos duobelės, sakyčiau praktiškai viskas vyko taip, kaip norėjome.

Neblogai gynėmės, nors turėjome bėdų po krepšiu. Ką tikrai pavyko gerai padaryti, tai sumažinti varžovų atkovotus kamuolius po mūsų krepšiu – tik 6 atkovoti priešininkų kamuoliai.

Vienu žodžiu, stumiamės į priekį, žaidimas buvo neblogas. Tą plojimais įvertino žiūrovai, džiaugiuosi pergale“, – po dvikovos kalbėjo R. Kurtinaitis.

22 rezultatyvūs perdavimai, 13 tritaškių iš 30-ies ir iš viso 89 pelnyti taškai.

„Tai tas stilius, kurį noriu matyti žaidžiant mano komandai. Tam ir komplektavome žaidėjus. Pataikėme nemažai tritaškių, bet ir prametėme iš labai gerų pozicijų. Čia galėtume geriau pataikyti.

Bet kokiu atveju, ne čia problemos, turime bėdų su aukštaūgiais.

Esame vis dar paieškose, įsigijus stiprų 5-ą numerį, mūsų žaidimas turėtų dar labiau pagerėti“, – tvirtino R. Kurtinaitis, anot kurio, klubo radare yra kelios pavardės.

„Tikiuosi, tai bus atspirties taškas, nuo kurio mūsų žaidimas tik gerės“, – vylėsi strategas, kuris vertėsi be traumas besigydančių Vitalijaus Kozio ir Eigirdo Žukausko.

Šeštadienį R. Kurtinaičio ekipa namie priims Vilniaus „Rytą“. Kol kas strategas apie savaitgalį dar negalvoja, nes savaitės vidury laukia kova su Prienų „Labas-GAS“ ekipa.

„Kitas mūsų tikslas – Prienų ekipa. Nesame tokio dydžio kolektyvas, kad taip toli žiūrėtume į priekį.

Kiekvienos artimiausios rungtynės yra svarbiausios, kurias reikia laimėti. Galiu pagirti Šiaulių ekipą, labai neblogai susikomplektavusi komanda, kuri dar pridarys nemažai bėdų kitiems klubams“, – prognozavo R. Kurtinaitis.

„Norint laimėti, reikia pataikyti“, – esminį krepšinio dėsnį priminė Antanas Sireika.

„Nepataikėme, išskyrus labai maloniai nustebino Marčius (Martynas Varnas). Bet iš esmės, tai ne mūsų stilius taip nepataikyti. Antroje pusėje šiek tiek keitėme gynybą, susitvarkė reikalai, buvome išsiveržę, tačiau šioje vietoje pritrūko proto.

Sužaidė kažkoks egoizmas, paleidome tokius skubotus metimus ir likome nubausti“, – pripažino A. Sireika.

Rungtynių apžvalga:


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją