Mindaugo Brazio auklėtiniai namuose 85:81 (25:18, 26:27, 16:18, 18:15) po atkaklios kovos pranoko Alytaus „Wolves“ (0-1) komandą ir A grupės varžybose įsirašė pirmąjį tašką.

„Vilkų“ nuo pralaimėjimo neišgelbėjo įspūdingas Ado Juškevičiaus žaidimas – gynėjas realizavo 6 tritaškius iš 12 ir pelnė 30 taškų. Klaipėdos klubą į pergalę atvedė 19 taškų ir tiek pat naudingumo balų surinkęs Deividas Gailius.

Šiame mače Rimo Kurtinaičio auklėtiniai vertėsi be traumas patyrusių Eigirdo Žukausko ir Vitalijaus Kozio, tuo tarpu „Neptūnui“ nepadėjo Žygimantas Janavičius.

Pirmasis kėlinys sėkmingiau susiklostė šeimininkams, kurie geriau realizavo metimus ir pirmavo 25:18. Antrajame ketvirtyje „Wolves“ buvo išsiveržę į priekį, tačiau klaipėdiečiai susigrąžino iniciatyvą ir prieš pertrauką buvo priekyje – 51:45.

Antrojoje rungtynių dalyje uostamiesčio krepšininkai toliau nežymiai laikė vadeles savo rankose ir prieš lemiamas 10 minučių pirmavo 67:63. Galiausiai pakeisti mačo eigos svečiams nepavyko – „Neptūno“ šventė pergalę 85:81.

Neptūnas“: Deividas Gailius 19, Maliekas White'as 14, Matas Vaitkus ir Rinaldas Malmanis po 11, Oskaras Pleikys 8, Rokas Gustys 7, Matas Jogėla 6.

Wolves“: Adas Juškevičius 30, Hugo Invernizzi 15, Mindaugas Lukauskis 14, Kristupas Žemaitis 8, Ahmedas Caveras ir Regimantas Miniotas po 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją