„Žalgirio“ klubo nuotraukose užfiksuoti besišypsantys Šarūnas Jasikevičius ir Paulius Jankūnas, vėliau „Barcos“ strategas šiltai sveikinosi su Kaziu Maksvyčiu, Edgaru Ulanovu, Gintaru Krapiku ir Tomu Dimša.

Užfiksuotose akimirkose – su buvusiais komandos draugais besikalbantis Rolandas Šmitas bei Rokas Jokubaitis.

„Žalgirio“ arena šį vakarą bus pilnutėlė – bilietų nebeliko jau antradienį.

Beje, dabartinė „Barcelona“ – jau kiek mažiau lietuviška nei praėjusiame sezone. Komandoje tebežaidžia Rokas Jokubaitis, o Š. Jasikevičiui tebetalkina Tomas Masiulis bei Justas Grainys.

Tačiau kitas buvęs asistentas Darius Maskoliūnas dabar jau „Žalgirio“ arenoje lankosi tik kaip žiūrovas: praėjusią liepą „Barcelona“ atleido 51-erių specialistą.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Barcelona“ ketvirtadienį prasidės 20 val.

Primename, kad antradienį dvigubą Eurolygos savaitę „Barcelona“ pradėjo išvykoje 84:73 įveikdama Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), tuo metu „Žalgiris“ savoje tvirtovėje 68:65 atidarė pergalių sąskaitą prieš Bolonijos „Virtus“ (Italija).

Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją