Nuo pat rungtynių pradžios ALBA ėmė diktuoti savo sąlygas aikštėje ir vertė svečius iš Atėnų juos vytis. Po kėlinio PAO atsiliko 9:17, po dviejų kėlinių – 33:43.

Tačiau didžiausia katastrofa Dejano Radonjičiaus auklėtinių laukė po didžiosios pertraukos, kai aikštės šeimininkai surengė įspūdingą spurtą 0:17 ir Atėnų ekipa atsiliko 33:60.

PAO dar mėgino sugrįžti į rungtynes, tačiau nedaug pasiekė. ALBA tvirtai kontroliavo dvikovos eigą, o paskutiniame ketvirtyje skirtumą padidino net iki 31 taško (54:85).

Marius Grigonis buvo rezultatyviausias „Panathinaikos“ ekipoje. Jis per 23 min. pelnė 14 taškų (1/5 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 3/3 baudos), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus suklydo ir surinko 6 naudingumo balus.

Artūras Gudaitis per 19 min. pelnė 8 taškus (3/5 dvitaškiai, 2/8 baudos), atkovojo 4 kamuolius, kartą suklydo ir surinko 4 naudingumo balus.

ALBA rungtynėse padėti negalėjo svarbūs žaidėjai: Maodo Lo, Jaleenas Smithas, Johannesas Thiemannas ir Marcusas Erikssonas. PAO gretose negalėjo žaisti Nate'as Woltersas.

ALBA: Luke'as Sikma 16 (15 atk.k., 6 rez.p., 34 naud.b.), Tamiras Blattas 15, Yanni Wetzellis 11, Christas Moumadje 10.

Panathinaikos“: Marius Grigonis 14, Andrew Andrewsas 13, Artūras Gudaitis 8, Derrickas Williamsas 6, Mateuszas Ponitka ir Eleftherios Bochoridis po 5.

Penktadienį „Panathinaikos“ namie žais su „Monaco“ ir Donatu Motiejūnu, o ALBA išvykoje susigrums su Stambulo „Anadolu Efes“.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją