Eurolygos trečio turo akistatoje „Monaco“ likus porai minučių iki ilgosios pertraukos pirmavo net 42:23, tačiau šeimininkai nepalūžo.

„Maccabi“ naikino 19-os taškų deficitą, o paskutinėmis minutėmis diktavo sąlygas ant parketo ir palaužė svečius 78:70.

„Monaco“ strategas Saša Obradovičius negalėjo pateisinti jo vadovaujamos ekipos tokio permainingo pasirodymo.

„Sveikinu „Maccabi“, manau, jie nusipelnė pergalės. Nelengva paaiškinti, kaip pralaimėjome antrą mačo pusę. Ne tik kaip pralaimėjome, bet ir kaip žaidėme.

Kai taip žaidi Eurolygoje, negali būti jokio pasiteisinimo tokiam komandos veidui. Tel Avive tu gali pralaimėti „Maccabi“ ekipai, tai puiki komanda ir tą jie dar ne kartą parodys“, – po dvikovos kalbėjo Saša Obradovičius.

„Maccabi“ vedlys Odedas Kattashas gyrė auklėtinius, kurie nepalūžo atsilikdami 19-os taškų skirtumu.

„Sakiau vaikinams, kad pirmoji pusė nebuvo tokia prasta, mes prametė kelis metimus, tačiau kovojome. Antroje dvikovos pusėje demonstravome puikią gynybą, leidome po pertraukos jiems pelnyti 28-is taškus.

Labai džiaugiuosi, ypač dėl sirgalių, galbūt tai geriausia atmosfera Europoje. Parodėme charakterį, vadinasi, jį turime. Per pertrauką kalbėjome, kad turime tiesiog žaisti savo žaidimą. Aš tikrai didžiuojuosi šia komanda“, – teigė O. Katashas.

Tel Avivo „Maccabi“ – „Monaco“ 78:70 (14:20, 17:22, 21:17, 26:11)

„Maccabi“: Wade'as Baldwinas 21, Lorenzo Brownas 13, Romanas Sorkinas 10, Jarell Martin 9 taškai.

„Monaco“: Jordanas Loydas 21, Mike'as Jamesas 15 (6/10 dvit., 0/8 trit., 3/4 baud.), Elie Okobo 9, Alpha Diallo 8; Donatas Motiejūnas per 19 min. 2 taškai (1/5 dvit., 5 atkov. k., 3 klaidos).


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją