„Zaragoza“ paeiliui pralaimėjo Santjago de Kompostelos „Obradoiro“, Mursijos UCAM, Las Palmaso „Gran Canaria“ ir Vitorijos „Baskonia“.

Aragono atstovai dalinasi paskutine 18-a vieta su ACB lygos naujoke „Girona“.

Ispanijos žiniasklaidoje praėjusią savaitę jau buvo pasirodę pranešimų, kad mačas su „Baskonia“ (83:97) M. Schilleriui bus lemiamas, tiesa, pats treneris po dar vienos nesėkmės stengėsi demonstruoti ramybę.

„Jei manyčiau, jog tai bus mano paskutinės rungtynės, kas nutiks, jei pralaimėsime, tai būtų nesąžininga. Apie tai negalvoju, nes aš vadovauju komandai“, – į klausimą apie savo ateitį tuomet atsakė specialistas.

Įdomu, jog iš posto jis buvo išverstas kone vienodai greitai kaip ir praėjusiais metais, kai su „Žalgiriu“ atsisveikino vos pradėjęs savo antrąjį sezoną Kaune.

Tąkart M. Schilleris buvo atleistas spalio 8 d., tačiau šiemet dėl Europos čempionato klubų sezonas prasidėjo maždaug savaite vėliau.

Skaičiuojant nuo pirmojo oficialaus mačo, M. Schilleris Saragosoje dirbo 20 dienų – tik viena diena ilgiau nei praėjusiame sezone „Žalgiryje“.

Primename, kad tuomet netekęs pareigų austras nepriėmė Kauno klubo siūlytos kompensacijos ir kreipėsi į Krepšinio arbitražo teismą, reikalaudamas priteisti visą pagal sutartį priklausiusį atlyginimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)