Tai antra paeiliui Ergino Atamano vadovaujamos ekipos nesėkmė tarptautiniame fronte, praėjusį penktadienį „Anadolu Efes“ svečiuose nusileido „Monaco“ krepšininkams.

Svečius iš Valensijos į pergalę vedė Bojanas Dubljevičius, pelnęs 20 taškų ir rinkęs 18 naudingumo balų, jam sėkmingai talkino Chrisas Jonesas – 15 taškų ir 18 naudingumo balų.

Likus minutei svečiai pirmavo 88:84. Willo Clyburno ir Rodrigue Beaubois taškai leido „Anadolu Efes“ likus 15 sek. išsiveržti į priekį 91:90.

Valensijos gelbėtoju tapo Chrisas Jonesas, likus 5 sek. išprovokavęs R. Beaubois pražangą. Po Valensijos legionieriaus baudų metimų svečiai išsiveržė į priekį 92:91.

„Anadolu Efes“ gretose per likusias sekundes suklydo Elijah Bryantas – šeimininkų nesėkmė 91:92.

„Anadolu Efes“: Vasilije Micičius 22, Willas Clyburnas 18, Elijah Bryantas 10, Tiboras Pleissas 9 taškai.

„Valencia Basket“: Bojanas Dubljevičius 20, Chrisas Jonesas 15, Sam van Rossomas ir Victoras Claveras po 12 taškų.


Šį penktadienį „Anadolu Efes“ 4-ame ture penktadienį namuose priims Berlyno ALBA, Valensijos ekipa lieka Stambule ir ketvirtadienį susitiks su „Fenerbahče“ krepšininkais.


Standings provided by Sofascore


Eurolygos savaitės rungtynės


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją