„Tai pirmosios mums rungtynės išvykoje šį sezoną. Kaip jau ne kartą nutiks šį sezoną, pasiruošti laiko neturime daug. Svarbiausia, kad būtume nusiteikę ir kovotume nuo pat pradžių“, – kalbėjo S. Scariolo.

Anot jo, kai kurie jo auklėtiniai jau žino Kauno „Žalgirio“ areną ir kokia ten sirgalių kuriama atmosfera.

„Todėl turime būti itin susikoncentravę, pasiruošę susidurti su agresyviu varžovų žaidimu ir rasti tam tinkamą atsaką. Viliuosi, kad mums pavyks esant reikalui pagerinti savo žaidimą tiesiog aikštėje, – sakė „Virtus“ strategas. – Stengiamės tobulėti kaip komanda ir akcentuojame gynybą. Norime bent po pora intensyvių gynybos minučių pridėti kiekvienose rungtynėse. Kaune mes susidursime su senas Eurolygos tradicijas puoselėjančia komanda.“

Per dvejas rungtynes vidutiniškai po 7 taškus pelnantis ir po 5 kamuolius atkovojantis Bolonijos ekipos puolėjas Ismaelis Bako neabejoja, kad „Žalgirio“ iššūkis bus didelis: „Jiems gal nesusiklostė sezono startas, bet tai bus pirmosios jų rungtynės savo aikštėje. Turime būti pasirengę kietai kovai. Paskutinėse rungtynėse įrodėme, kad nusipelnome būti Eurolygoje, tad atiduosime visas jėgas, kad iš Kauno išsivežtume pergalę.“

Kazio Maksvyčio vadovaujama ekipa kol kas yra viena iš penkių Eurolygoje, kuri dar nepatyrė pergalės skonio tarptautiniame fronte. S. Scariolo auklėtiniai pirmame ture 66:83 neprilygo „Monaco“ komandai, antrose rungtynėse 66:63 palaužė Miuncheno „Bayern“ krepšininkus.

„Ruošiamės pirmoms rungtynėms namuose. Varžovas su įspūdingomis pavardėmis, su savo istorija. Sakyčiau, patirties ir fiziškumo derinys. Yra pakankamai atletiškų žaidėjų, yra nemažai patyrusių krepšininkų. Bandysime pasiūlyti savo azartą ir jaunatviškumą prieš varžovų patirtį“, – dvikovos išvakarėse kalbėjo „Žalgirio“ strategas K. Maksvytis.

Rungtynės antradienį prasidės 20 val.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)