M. Schillerio auklėtiniai namuose 83:97 (21:29, 22:31, 19:15, 21:22) neatsilaikė prieš lietuvių vedamą Vitorijos „Baskonia“ (2-2) klubą.

„Casademont“ dalinasi paskutinę ACB lygos vietą su Žironos „Basquet“ ekipa.

„Ar jaučiatės vadovavęs paskutinėms „Casademont“ rungtynėms, ir kitas klausimas, ar jūsų nuomone reikia komandai naujokų?“, – po dvikovos spaudos konferencijoje M. Schillerio klausė vietos žurnalistas.

„Pirmiausia, komandoje viena klaida sekė kitą ir taip toliau, galiausiai, tai virto į sniego gniūžtės efektą. Mes stengiamės tai keisti ir tai mūsų iššūkis.

Vadovaujant komandai, duodant nurodymus jai, aš esu kartu su ekipa toje pačioje situacijoje.

Jei manyčiau, jog tai bus mano paskutinės rungtynės arba kas nutiks, jei pralaimėsime, tai būtų nesąžininga. Apie tai negalvoju, nes aš vadovauju komandai.

Kitas dalykas, kalbant apie naujokus, to reiktų ne manęs klausti, tikiuosi, mane suprantate“, — kalbėjo M. Schilleris.

Tokios užuominos apie austro ateitį Saragosoje – nėra naujiena kalbant apie M. Schillerio darbą Ispanijoje.

Daugiau nei nuviliantis startas, pasitikėjimo kreditas – išnaudotas, dėl ateities – daug abejonių, M. Schilleris – prispaustas prie ringo virvių. Tokios ir panašios mintys liejosi Ispanijos žiniasklaidoje jau po trijų pirmų nesėkmių.

Užuominos viešojoje erdvėje naujajam „Zaragoza“ vairininkui turėtų nemaloniai priminti praėjusį sezoną, kai Kauno „Žalgiris“ jį atleido vos po dvejų Eurolygos rungtynių.

Entuziastingai Saragosoje praėjusią vasarą sutiktas 40-metis austras kol kas turi nemenkų problemų.

Jo auklėtiniai yra Ispanijos pirmenybių autsaideriai, pralaimėję visas ketverias sužaistas rungtynes. Be rungtynių su „Baskonia“, nesėkmės patirtos dvikovose su Santjago de Kompostelos „Obradoiro“, „Murcia“ ir Las Palmaso „Gran Canaria“ klubais.

Toli gražu ne stebuklingas buvo ir praėjęs „Zaragoza“ sezonas, kai ekipai dar vadovavo kur kas labiau patyręs Jaume Ponsarnau, kurį pavasarį pakeitė serbas Draganas Šakota. Tuomet „Zaragoza“ laimėjo kiek daugiau nei trečdalį susitikimų (12/22), finišavo 16-a ir vos išsaugojo vietą elitiniame divizione.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją