Be įspūdingo komandos pristatymo kauniečių ir miesto svečių lauks ne tik P.Jankūno pagerbimas, bet ir platus pasirinkimas sirgalių pamėgtų pramogų.

13 numeriu pažymėti P.Jankūno marškinėliai ilgosios rungtynių pertraukos metu kils į arenos palubes, o kartu su buvusiu krepšininku ant „Žalgirio“ arenos parketo keliaus įspūdinga žalgiriečio trofėjų kolekciją – dvi dešimtys iškovotų P.Jankūno taurių. Arenos fojė įrengtoje specialioje kompozicijoje bus galima apžiūrėti asmeninius krepšininko apdovanojimus.

Krepšinio gerbėjų taip pat lauks specialiai pasipuošusios „Žalgirio“ šokėjos ir su P.Jankūnu susiję žaidimai pertraukėlių metu.

„Žalgirio“ gerbėjai taip pat yra kviečiami dalintis savo prisiminimais su „Žalgirio“ legenda ir taip prisidėti prie įsimintinos šventės Nemuno saloje. Norint tą padaryti, čia reikia kelti bendras nuotraukas su P.Jankūnu, o per rungtynes jos bus rodomos „Žalgirio“ arenos video kube ir atspausdintos.

Visai nesvarbu, ar nuotraukos darytos dabar, ar prieš keliolika metų. Visai nesvarbu, ar būsite arenoje, ar ne – atspausdintas nuotraukas galėsite atsiimti „Žalgirio“ arenoje rungtynių metu trečiame aukšte prie 309 sektoriaus arba iškart po rungtynių pirmajame aukšte įsikūrusiame „TOP SPORT Bare 11“. Baro viduje nuotraukas taip pat bus galima atsiimti trečiadienį vakare bei per ketvirtadienio rungtynes su „FC Barcelona“.

Į „Žalgirio“ areną atvykę gerbėjai bus laukiami su visa turima su P.Jankūnu susijusia atributika ar palaikymo plakatais ir galės džiaugtis dalinamais P.Jankūno atvaizdais.

Be viso to, „Žalgirio“ arenos patalpose rungtynėse apsilankysiantys žmonės galės išmėginti virtualios realybės pramogas, pasipuošti sugrįžtančiomis „Žalgirio“ tatuiruotėmis ar pažaisti smiginį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją