23 taškus suvertęs (6/10 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 5/6 baudos) ir 14 atšokusių kamuolių sugriebęs bei iš viso net 37 efektyvumo balus sukaupęs bulgaras MVP laurus susižėrė be didesnės konkurencijos.

„Žalgirio“ žaidėjus ir trenerius į neviltį varęs S. Vezenkovas paliko sau už nugaros tiek Willą Clyburną (34 naud. balai), tiek Mathiasą Lessortą (34 naud. balai), tiek Zachą LeDay'ų (32 naud. balai), tiek ir Markusą Howardą (27 naud. balai).

Įdomu, kad pirmame ture žalgiriečių nesulaikytas Tel Avivo „Maccabi“ klubo puolėjas Bonzie Colsonas su 29 naudingumo balais taip pat rimtai pretendavo į analogišką apdovanojimą ir tuomet nusileido tik Maikui-Kalevui Kotsarui iš Vitorijos „Baskonios“ (31 naud. balas) bei Mike'ui Jamesui iš „Monaco“ (30 naud. balų).

Primename, kad penktadienį Graikijoje 80:90 neatsilaikęs prieš Pirėjo „Olympiakos“ pajėgas „Žalgiris“ liko vienu iš penkių šiemet dar nelaimėjusių turnyro klubų.

Po dvi nesėkmes iš eilės Eurolygos starte patyrė ir Valensijos „Basket“, Belgrado „Crvena Zvezda“, Miuncheno „Bayern“ bei Belgrado „Partizan“.

Kitą savaitę žaliai-balti žais dvejas rungtynes Kaune – antradienį su Bolonijos „Virtus“, o ketvirtadienį – su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“.

Pirmame ture „Žalgiris“ apmaudžiai 83:84 nusileido „Maccabi“ kariaunai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją