„Žalgiris“ svečiuose nejaus varžovų sirgalių spaudimo: „Oympiakos“ penktadienį žais tuščioje arenoje, tai – lygos nuobauda klubui už chaosą lemiamose praėjusio sezono ketvirtfinalio rungtynėse.

„Džiaugiamės galėdami Eurolygos rungtynes žaisti savo arenoje. Žinoma, norėtume tą daryti sausakimšoje arenoje ir tai, kad nebus žiūrovų, mums yra didelis minusas.

„Žalgiris“ – komanda, kuri gali sukelti daug problemų.

Ekipa atnaujino savo veidą, pasipildė talentingais žaidėjais, lietuviais, kurie yra naujokai Eurolygoje.

Tai grupė kovotojų, kurie nepasiduoda jokiomis aplinkybėmis.

Tą matėme rungtynėse su „Maccabi“. Varžovai daro didelį spaudimą kamuolį kontroliuojančiam krepšininkui ir žaidžia labai intensyviai.

Iš mūsų pusės reikės labai gero žaidimo“, – tvirtino OLY strategas.

„Jokiu būdu neturėtume nuvertinti savo varžovo. Turime žaisti labai susikaupę, nes kitu atveju „Žalgiris“ tuo pasinaudos.

Tai komanda, kuri apsunkins daugelio Eurolygos komandų gyvenimą tiek namuose, tiek išvykoje“, – tvirtino G. Bartzokas.

Penktadienio rungtynėms nepadės ekipos kapitonas Kostas Papanikolaou, kuris gydosi kojos sausgyslės uždegimą.

Dvikovai bus pasiruošę Joelis Balomboy bei ekipos naujokas Isaiah Canaanas.

„Papanikolaou nepadės mums, jis nepasiruošęs. Dėl kitų dviejų, kurie turėjo sveikatos bėdų, esu optimistas“, – kalbėjo G. Bartzokas.


Savo ruožtu, „Žalgiris“ į Pirėjų vyks pajėgiausios sudėties. Sekmadienį Lietuvos krepšinio lygos mačą su Panevėžio „Lietkabeliu“ dėl peršalimo praleidęs Ignas Brazdeikis grįžo į rikiuotę.

Pirmame ture praėjusio sezono finalo ketverto dalyvių kaktomušoje OLY svečiuose 80:70 pranoko Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamą „Barcelona“.

„Žalgiris“ svečiuose 83:84 nusileido Tel Avivo „Maccabi“ ekipai.

„Žalgiris“ Atėnus pasiekė ketvirtadienį vidurdienį. Rungtynės penktadienį „Taikos ir Draugystės“ arenoje – nuo 21 val.

Galima priminti, jog tarpsezoniu netrūko pokyčių OLY ekipoje. Vasarą Graikijos klubas atsisveikino ne tik su Tyleriu Dorsey, bet ir Zaydu Mousa, Quincy Acy'u, Livio Jean-Charlesu, Sotiriosu Oikonomopoulos, Georgios Printeziu bei Hassanu Martinu.

G. Bartzoko ekipą papildė Isaiah Canaanas, Iosifas Koloverosas, George Papas, Panagiotis Tsamis, Alecas Petersas, Joelis Bolomboy, Tarikas Blackas.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją