13 Eurolygos klubų atstovų išklausė Dubajaus pasiūlymą, tačiau, anot organizacijos generalinio direktoriaus Marshallo Glickmano, kalbėti apie konkrečius sprendimus per anksti.

„Žinoma, esame sujaudinti Eurolygos galima plėtra į Jungtinius Arabų Emyratus, tačiau per anksti kalbėti apie konkrečius dalykus“, – tvirtino vienas Eurolygos vadovų.

Remiantis Eurohoops, Eurolygos finalo ketvertas Dubajuje ar „Emirates Airlines“ žingsnis remti Eurolygą įmanomas tuomet, kai Dubajus turės vietą Eurolygos turnyre, tai – esminė sąlyga, leisianti Eurolygai pasipildyti Dubajaus pinigais.

Kalba eina apie 50-60 mln. Eur per sezoną už galimybę lygai vadintis „Emirates Airlines“ vardu. Palyginimui, dabar „Turkish Airlines“ per sezoną yra įsipareigojusi lygai mokėti po 10 mln.

Be to, norima finalo ketvertą trejus metus paeiliui surengti Dubajuje „Coca Cola“ arenoje.

Tai, anot Eurohoops, nėra lengvas sprendimas Eurolygai, mat iki 2025 metų vasaros galioja sutartis su generaliniu turnyro rėmėju „Turkish Airlines“.

Eurohoops praneša, jog Dubajuje dalyvavo ir Maskvos CSKA klubas, kuris pašalintas iš turnyro po Rusijos pradėto karo Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)