„Olympiakos“ sirgaliai gali lengviau atsikvėpti, komandos aukštaūgis Joelis Bolomboy išvengė rimtesnės traumos dvikovoje su Patrų „Apollon“ ekipa.

Krepšininkui buvo atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, kuris nustatė čiurnos patempimą, skelbia Graikijos žiniasklaida.

Abejojama, ar ekipai penktadienį padės komandos kapitonas Kostas Papanikolaou, kuris gydosi dešinės kojos sausgyslės uždegimą.

Pirmame ture praėjusio sezono finalo ketverto dalyvių kaktomušoje OLY svečiuose 80:70 pranoko Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamą „Barceloną“.

Šiame mače J. Bolomboy žaidė beveik 19 min., pelnė 12 taškų ir atkovojo 7 kamuolius, K. Papanikolaou rungtyniavo beveik 24 min., prie pergalės prisidėjo 2 taškais ir trimis atkovotais kamuoliais.

Savo ruožtu, „Žalgiris“ į Pirėjų vyks pajėgiausios sudėties. Sekmadienį Lietuvos krepšinio lygos mačą su Panevėžio „Lietkabeliu“ dėl peršalimo praleidęs Ignas Brazdeikis grįžo į rikiuotę, skelbia „BasketNews“.

„Žalgiris“ Eurolygos pirmame ture po dramatiškos kovos 83:84 nusileido Tel Avivo „Maccabi“.

Savo debiutiniame Eurolygos mače I. Brazdeikis žaidė 20 min., pelnė 8 taškus ir atkovojo 5 kamuolius.

Rungtynės Pirėjuje penktadienį – nuo 21 val.

Ignas Brazdeikis

Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją