T. Heurtelis spjovė į tai, kad Rusija jau aštuntą mėnesį tęsia tūkstančius gyvybių pareikalavusį karą prieš Ukrainą ir prie Sankt Peterburgo klubo prisijungė prabėgus vos kelioms dienoms po Europos čempionato.

Prancūzas jau debiutavo naujoje komandoje ir sužaidė dvejose rungtynėse prieš Kazanės UNIKS ir Permės „Parma“ ekipas.

Be to, krepšininkas pažeidė su Prancūzijos federacija pasirašytą susitarimą, pagal kurį kiekvienas rinktinės narys įsipareigojo neatstovauti Rusijos ir Baltarusijos klubams. Sulaužius šį pasižadėjimą krepšininkui užsitrenkia nacionalinės komandos durys.

„Tiesiog visiems žinia, kurie rašo man komentarus, siunčia žinutes dėl mano atvykimo į Rusiją, aš dėl to visiškai nesijaudinu.

Taigi, nebūkite kvaili ir nustokite švaistyti savo laiką. Ir prašau, gyvenkite savo gyvenimą! Ačiū iš anksto“, – 33-ejų krepšininką cituoja „Le Parisien“.

Prie „Zenit“ klubo prisijungęs T. Heurtelis veikiausiai atsisveikino su galimybe atstovauti Prancūzijai 2023-iųjų pasaulio čempionate ar galbūt 2024-ųjų Paryžiaus žaidynėse.

Jis – ne vienintelis prancūzas Rusijoje, Livio Jean-Charles prisijungė prie Maskvos CSKA klubo, Louisas Labeyrie papildė Kazanės UNIKS gretas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)