Geležinę gynybą pirmoje rungtynių pusėje įjungę „Barcos“ vyrai prieš didžiąją pertrauką pirmavo beveik dvigubai (34:18) ir tik vėliau kiek atleido savo gniaužtus.

„Sužaidėme labai rimtas rungtynes, esame labai laimingi. Iš šio vakaro dvikovos pasiėmėme daug teigiamų dalykų. Krepšininkai, kuriems teko daug žaisti, rungtyniavo labai gerai ir įgijo pasitikėjimo savo jėgomis.

Sugebėjome laimėti, o čia „Fuenlabrados“ arenoje tą padaryti visada yra sunku, turime būti laimingi“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Š. Jasikevičius.

Jis kartu prašė kantrybės kalbėdamas apie komandos naujokus.

„Sezono pradžioje dar trūksta dinamikos, jiems svarbu turėti tokias rungtynes kaip šį vakarą ir gerai pasirodyti, Jie padarė fantastišką darbą“, – tvirtino Š. Jasikevičius.

Nugalėtojų gretose puolime išsiskyrė Tomašas Satoransky su 12 ir Cory Higginsas su 11 taškų. Š. Jasikevičių džiugino C. Higginso pasirodymas.

„Jam viskas gerai, jis savo vėžėse. Traumos jam suteikia pagarbos ir jis kyla į savo sportinės formos piką. Jei jis sugebės visada taip žaisti ir turėti tokį ritmą, tikiuosi, jis gali būti vėl vienas geriausių Europoje“, – vylėsi Š. Jasikevičius.

Rokas Jokubaitis per 15 su puse minutės pasižymėjo 10 taškų (2/3 dvitaškiai, 1/1 tritaškis, 3/4 baudos), 2 atkovotais kamuoliais ir 2 rezultatyviais perdavimais.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją