„Turime pripažinti, kad pralaimėjome rungtynes pirmoje pusėje. Reikia pasveikinti Uteną. Matyt, jie pergalės norėjo labiau nei mes. Jų nusiteikimas buvo žymiai geresnis, agresyvesnis. Atrodo ruošėmės, žinojome dalykus, kuriuos jie daro, dirbome, bet agresyvumas per mūsų treniruotes buvo ne toks, kokį gavome čia. Paprasčiausiai mūsų klaidos užkūrė priešininkus. Gavosi taip, kad varžovų komanda įgijo didelį pranašumą, kurį panaikinti buvo sunku“, – kalbėjo M. Brazys

Anot jo, „Neptūno“ situaciją dar labiau apsunkino ir žaidėjų netektys: pačioje rungtynių pradžioje traumą patyrė Žygimantas Janavičius, o trečio kėlinio pradžioje iš aikštės buvo pašalintas varžovui alkūne smogęs vidurio puolėjas Rokas Gustys. „Vieną praradome dėl traumos, kitas pats nusprendė rungtynes pabaigti anksčiau. Mano akimis tai yra nepriimtina. Aš tą tiesiai pasakiau ir jam. Tikrai neslėpsiu tokio dalyko, negalima taip palikti komandos. Visi šie dalykai ir nulėmė prastas mūsų rungtynes“, – konstatavo M. Brazys.

Tuo metu po trijų nesėkmių pirmą pergalę iškovojusios „Uniclub Casino – Juventus“ ekipos strategas Donaldas Kairys pagaliau galėjo lengviau atsikvėpti. „Labai džiaugiuosi pergale ir savo komanda. Tai buvo tarsi šviežio oro gurkšnis, ypač po sunkios sezono pradžios. To reikėjo mums, sirgaliams, žaidėjams ir mūsų pasitikėjimui, kad toliau galėtume judėti į priekį. Lyginant su sezono pradžia – kiek geriau išmokome derinius, o tai labai svarbu, nes turime vėliau prisijungusiius krepšininkaus. Be to, šiandien vyrai labai gerai kovojo dėl atšokusių kamuolių ir apskritai – gerai atliko savo darbą“, – pastebėjo D. Kairys.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją