Šeimininkai galingai pradėjo rungtynes ir įpusėjus kėliniui pirmavo 16:2, o pirmo kėlinio pabaigoje susikrovė rekordinę 15 taškų persvarą (25:10). Tačiau svečiai iš Izmiro nepalūžo, kėlinį užbaigė spurtu 6:0, o antrame kėlinyje ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą (37:36).

Lygi ir atkakli kova vyko iki pat finalinės rungtynių sirenos. Tiksint paskutinėms ketvirto kėlinio sekundėms rezultatas buvo lygus 69:69, bet tada iniciatyvos ėmėsi „Pinar Karšiyaka“ legionierius iš JAV Errickas McCollumas, likus žaisti 2,4 sek. pataikęs sudėtingą tritaškį. Per likusį laiką šeimininkai dar spėjo sumažinti atsilikimą iki minimumo, tačiau pergalę šventė svečiai iš Izmiro.

Rungtynes startinėje sudėtyje pradėjęs M. Kuzminskas per 34 minutes pelnė 15 taškų (6/8 dvit., 1/3 trit.) atkovojo 7 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė kamuolį, sykį suklydo, 2 kartus pažeidė taisykles ir surinko 19 naudingumo balų.

15 taškų nugalėtojams pelnė ir E. McCollumas. Pergalingo metimo autorius taip pat atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Antrą pralaimėjimą patyrusiam Stambulo klubui Dylanas Ennisas pelnė 18 taškų, buvęs žalgirietis Dee Bostas – 14 taškų.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją