„Aš čia labai laimingas. Stengiuosi tobulėti kiekvieną dieną asmeniškai ir su komanda, stengiuosi vykdyti Šaro sumanymus aikštėje. Turime labai įdomią komandą su daug galimybių ir žaidėjais, galinčiais žaisti skirtingose pozicijose. Tačiau labiausiai man patinka komandos draugų charakteris, turime labai gerą ir gilią sudėtį“, – „Eurohoops“ sakė T. Satoransky.

Čekas nebuvo patenkintas, kaip klostėsi praėjęs sezonas NBA: „Paskutiniai du mėnesiai Vašingtone buvo geri, tačiau mano patirtis NBA labai įvairialypė – buvo ir pakilimų, ir nuopuolių. Pirmieji ir paskutiniai metai man buvo sudėtingiausi, tačiau kiti ketveri metai – du su „Wizards“ ir du su „Bulls“ – buvo geri. Gavau daug minučių, turėjau svarbų vaidmenį. Man sekėsi, tačiau su šeima niekada neplanavome likti JAV. Noriu dėl kažko varžytis, ne tik laukti galimybės pasirodyti.“

Įžaidėjas sprendimą grįžti į Europą priėmė ne vien dėl to, kad norėjo žaisti Barselonoje, bet ir dėl didesnio stabilumo tiek čekui, tiek jo šeimai.

„Net ir turėdamas labai gerą sutartį NBA negali būti tikras, kad tavęs neišmainys. Tai yra sunkiausia. Tiesa ta, kad ten krepšinis yra verslas, su kuo aš taip ir nepajėgiau susitaikyti. Kartais to verslo komandoje per daug ir nepavyksta atrasti geros atmosferos. O juk tai yra labai svarbu, ką Ispanija neseniai ir parodė Europos čempionate“, – sakė jis.

T. Satoransky taip pat pabrėžė, kad jam svarbu, jog treneris, toks kaip Š. Jasikevičius, turi tokią milžinišką patirtį įžaidėjo pozicijoje.

„Jis turi krepšinio viziją, kuri man labai patinka, čia svarbios visos detalės. Šaras daug reikalauja ir yra emocingas per rungtynes, niekuomet nemačiau jo sėdint. Visuomet norėjau turėti tokį trenerį kaip jis.

Sunku, kai šešerius metus bendrauju su treneriais, kurie per rungtynes beveik nieko nepasako, o kartais net suabejoju, ar žino, kad sėdžiu ant atsarginių žaidėjų suolo. Dabar turiu daug energijos turintį trenerį ir reikia prie to priprasti – daug dalykų, kuriuos jis sako, yra svarbūs ir geri“, – kalbėjo „Barcelona“ įžaidėjas.

„Barcelona“ penktadienio vakarą pradeda Eurolygos sezoną – namie žaidžia su Pirėjo „Olympiakos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją