Bendrovė „Euroleague Commercial Assets“ (ECA) buvo apskųsta teismui Liuksemburge, kadangi yra registruota būtent šioje šalyje.

Ieškinį pateikęs CSKA prašė pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones ir grąžinti Maskvos komandą į Eurolygą iki galutinio verdikto. Teismas tokio klubo pageidavimo nepatenkino, dėl ko CSKA pateikė apeliaciją.

„Dabar laukiame naujo sprendimo. Tuo užsiima mūsų specialiai šiam tikslui nusamdyti advokatai, tad pačiam klubui nereikia švaistyti laiko šiai bylai“, – TASS sakė CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas.

Aštuonis kartus Eurolygą praeityje laimėjęs klubas šį sezoną pradėjo tik VTB Vieningoje lygoje, kurioje liko vien Rusijos, Baltarusijos ir Kazachstano ekipos.

Makedono Emilio Rajkovičiaus treniruojamoje komandoje dar užsiliko keletas garsių legionierių: serbai Nikola Milutinovas ir Dejanas Davidovacas, prancūzas Livio Jean-Charlesis. CSKA toliau atstovauja ir tokie Rusijos krepšininkai kaip Aleksejus Švedas, Nikita Kurbanovas, Semionas Antonovas.

Primename, kad Eurolyga dėl karo Ukrainoje praėjusį kovą pašalino iš turnyro CSKA kartu su Kazanės UNIKS ir Sankt Peterburgo „Zenit“, šių komandų rezultatai buvo anuliuoti.

Tačiau CSKA, nors ir yra suspenduotas, tebeturi ilgalaikę Eurolygos licenciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją