Per 8 atrankos mačus lietuviai iškovojo 7 pergales ir žygiuoja pirmojoje grupės vietoje. Antrąją poziciją užima būsimi varžovai, per tiek pat rungtynių laimėję 6 kartus.

Į 2023 metų FIBA Pasaulio taurę, vyksiančią Japonijoje, Indonezijoje ir Filipinuose pateks pirmos trys geriausios grupės rinktinės.

Išvykoje Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės lapkričio 14-ąją lauks Juodkalnija, o atranką į Pasaulio taurę lietuviai užbaigs 2023 m. vasario mėnesį maču namuose su Vengrija ir išvykoje su Prancūzija.

K. Maksvytį laikinai keičiantis K. Kemzūra žadėjo per artimiausią savaitę pristatyti išplėstinį rinktinės kandidatų sąrašą, kuris nuo šiol – jo atsakomybė.

„Klausiu ir Kazio, ir kitų trenerių nuomonės, bet galutinis sprendimas jau bus mano“, – pažymėjo specialistas, kuriam per atrankos „langus“ turėtų talkinti Europos čempionate dirbę Giedrius Žibėnas, Tomas Rinkevičius bei Evaldas Beržininkaitis.


Standings provided by Sofascore
Giedrius Žibėnas, Kęstutis Kemzūra
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją