„Pirmadienį turėjome dvi treniruores, manau, žaidėjai gavo pagrindinę žinutę, ko mes norime šiose rungtynėse.

Turėjome laiko tam pasiruošti. Antradienį – ilga kelionė, jei ji nebus sunki, gal dar gerą treniruotę turėsime Tenerifėje. Tai komanda, prieš kurią reikia atidžiai pasiruošti“, – prieš kelionę kalbėjo Giedrius Žibėnas.

Antrus metus paeiliui burtai „Rytą“ suvedė su praėjusio sezono čempionais.

FIBA Čempionų lyga yra specifinė lyga, rungtynių ir pergalės kaina, lyginant su Eurolyga ar „Eurocup“ turnyrais, yra kelis kartus didesnė.

Didelė klaidos kaina. Kiekvienas mačas yra „gyvenk arba mirk“. Tai, kad pradedame tarptautinį sezoną su čempionais jų aikštėje, yra didelis testas mums. Įdomu mums patiems pasitikrinti savo sportinę formą.

Varžovų neskirstome ir esame kiekvienam jų pasiruošę“, – teigė „Ryto“ vairininkas.

Anot jo, „Lenovo“ ekipa yra sustiprėjusi lyginant su praėjusiu sezonu.

„Jie neteko vieno brangiausių savo žaidėjų Kyle Wiltjero bei kelių epizodinių krepšininkų, tačiau į jo vietą atėjo trys labai pajėgūs nauji žaidėjai – tai Jaime Fernandezas, kuris sustiprino gynėjų grandį, Elginas Cookas bei Timas Abromaitis. Tai žingsnis į priekį, be to, liko tas pats strategas bei trenerių štabas. Tas stabilumas ir tęstinumas komandai suteikia brandos“, – pastebėjo G. Žibėnas.

„Rytas“ vietiniame fronte startavo trimis pergalėmis, anot stratego, komanda juda teisinga linkme.

„Kiekviena dvikova skirtinga, atskira istorija, tačiau manau, judame teisinga linkme. Viliuosi, žaidėjai suprato, kad kai jie įjungs aukščiausią pavarą gynyboje fiziškumo prasme, visą laiką tos rungtynės bus geresnės“, – kalbėjo G. Žibėnas.

Dvikova Tenerifėje trečiadienį prasidės 21:30 val. Lietuvos laiku.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją