Trečią ketvirtį katalonai pradėjo spurtu 11:0 ir perėmė susitikimo kontrolę į savo rankas.

„Barcą“ į priekį vedė tritaškiais prapliupęs Nicolas Laprovittola. Argentinietis iš viso įskraidino net 7 tolimus metimus, o iš viso surinko 26 taškus.

12 taškų ir 8 atkovotus kamuolius sukaupė Sertačas Šanli, 11 taškų pridėjo Rokas Jokubaitis (3/4 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 2/4 baudos).

„Joventut“ komandai Joelis Parra ir Henry Ellensonas pasiūlė po 14, o Ante Tomičius – 13 taškų.

Spaudos konferencijoje po mačo Š. Jasikevičius sulaukė klausimo apie tai, kaip naujam sezonui yra pasiruošę tie jo auklėtiniai, kurie dalyvavo neseniai pasibaigusiame Europos čempionate. Šaras atsakė, kad niekam tai nerūpi, bet, pavyzdžiui, R. Jokubaitis per pastaruosius kalendorinius metus sužaidė daugiau nei 100 rungtynių, todėl sezono eigoje tokiu krepšininkus jam gali tekti ir pailsinti.

Supertaurės finale „Barcelona“ susikaus su titulą ginančiu Madrido „Real“, kuris kitame pusfinalyje net 100:69 pranoko Sevilijos „Coosur Real Betis“ kolektyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)