„Manau, kad tokios pirmos rungtynės ir turėjo būti. Žaidėme išvykoje, su komanda, kurią turime įveikti. Bet mes patys prisidarėme sau problemų. Realiai mes viską padarėme, kad Prienai laimėtų. Davėm jiems tuos šansus“, – po rungtynių pastebėjo V. Šeškus.

Jo teigimu, Jonavos krepšininkai neišnaudojo savo aukštaūgių, įsivėlė į varžovams palankų žaidimą. „Buvome susitarę vienaip, o gavosi kitaip. Bet kai nuslūgsta emocijos, tada supranti, kad gal per daug iš savo žaidėjų reikalauji. Komandos komplektacija vyko labai sunkiai, realiai gynybai tobulinti mes skyrėme vos kelias treniruotes. Tad gali reikalauti kiek nori, bet kai nusiramini, supranti, kad nėra ko per daug norėti. Reikia pasidžiaugti pergale, kad ir kokia ji bebūtų. Sako, kad čia Prienai Prienai. O ką Prienai? Jie tikrai turi neblogą penketą, be to, man patinka, kad jie yra akivaizdžiai draugiškesnė komanda, nei pernai. Manau, kad jie dar turėtų pagerinti savo žaidimą“, – pastebėjo ne vieną skambią pergalę Prienuose iškovojęs V. Šeškus.

Praėjusiame sezone Jonavos „CBet“ LKL reguliariame sezone užėmė 4 vietą. Anot V. Šeškaus, tikimasi kartelės nenuleisti ir šiais metais. „Reikia siekti neįmanomo. Pernai tai irgi atrodė mažai įmanoma, bet reikia svajoti, reikia stengtis, reikia derinti žaidimą, nes šiuo metu net nelabai žinome, ką mūsų žaidėjai gali padaryti. Bet vis tiek – pergalė yra pergalė“, – konstatavo V. Šeškus.

Prienų „Labas-GAS“ praėjusiame sezone per 30 rungtynių iškovojo tik 3 pergales ir užėmė paskutinę – 11 vietą. Nesėkme prieniškiai pradėjo ir naują sezoną. „Pralaimėjome pirmas rungtynes, kova patenkintas, rungtynės buvo geros, sirgaliams jos turėjo patikti, ypač ketvirto kėlinio pabaiga. Aišku, pratęsime jau pritrūko jėgų ir atrodėme silpniau. Be to, matome, kad mums trūksta patirties ir šalto kraujo žaidžiant lemiamas rungtynių minutes“, – konstatavo Prienų ekipos strategas Tomas Gaidamavičius.

Jo teigimu, svarbiausia, kad nesėkmės nesugniuždytų krepšininkų. „Startuojame su jauna komanda ir žinot kaip būna. Mes sakėm, kad nenuleisim galvų, visada eisim ir kovosim, bet jeigu bus vėl tų pralaimėjimų, kurie duoda per galvą, tai bus sunku. Bet labai tikiuosi, kad vyrai supranta ir galvų nenuleis, o mes po kiekvienų tokių rungtynių tik augsime“, – vylėsi T. Gaidamavičius.

Standings provided by SofaScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją