Antano Sireikos treniruojama Šiaulių ekipa Ispanijoje progos susiremti su vietos „Unicaja“ negavo ir iš atrankos turnyro pasitraukė po pirmojo etapo.

Šiauliečiai atrankos ketvirtfinalyje 73:85 (18:23, 10:27, 24:12, 21:23) turėjo pripažinti varžovų iš Nyderlandų – Hertogenboso „Heroes den Bosch“ krepšininkų pranašumą.

Triuškinama persvara po dviejų kėlinių atsilikę šiauliečiai trečiame pabandė atkurti intrigą ir sumažino deficitą iki vienženklio, tačiau paskutiniame ketvirtyje varžovai atsilaikė žengė į kitą etapą.

Nyderlandų komanda pusfinalyje žais su „Unicaja“. Į Čempionų lygos grupių varžybas pateks tik atrankos turnyro laimėtojai.

Šiauliečiams Donatas Sabeckis ir Kyle'as Mangas (3/9 trit.) surinko po 16, Paulius Danusevičius pridėjo 11, o Martynas Varnas ir Jonas Bergstedtas (8 atk. kam.) po 9 taškus.

Varžovams po 17 taškų surinko Verneris Kohas ir Emmettas Naaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją