Jau 16 sezoną Lietuvos krepšinio lygoje pradėsiantis veteranas praėjusiame sezone atstovavo Alytaus „Dzūkijai“, kuriai vidutiniškai rinko po 4,7 taško, atkovojo po 4,4 kamuolio ir blokavo po 0,7 varžovo metimo, aikštelėje praleisdamas po 15,5 minutės.

Nuo pasiruošimo sezonui pradžios su „Wolves“ komanda besitreniruojantis aukštaūgis sužaidė visose septyneriose draugiškose rungtynėse, pelnydamas po 3,6 taško ir atkovodamas po 2,6 kamuolio per 11 minučių.

V. Čepukaitis visą savo karjerą praleido Lietuvoje, o jos metu be „Dzūkijos“ dar vilkėjo Utenos „Uniclub Casino – Juventus“, Kėdainių „Nevėžiui-Optibet“, Panevėžio „Lietkabelio“, Pasvalio „Pieno žvaigždžių“, Prienų „CBet“ klubų marškinėlius.

Žaisdamas Utenos ir Panevėžio komandose, krepšininkas žaidė ne tik nacionaliniame čempionate, bet ir FIBA Čempionų lygos bei Europos taurės (Eurocup) turnyruose.

„Vaidas su mumis sportavo nuo pirmosios pasirengimo dienos, nuosekliai gerino savo sportinę formą ir žaidimą. Tai patyręs vidurio puolėjas, kuris gerai susitvarko su užduotimis gynyboje, todėl jo pagalba mums bus reikalinga“, – kalbėjo „Wolves“ krepšinio operacijų vadovas Algimantas Bružas.

Iki komplektacijos pabaigos „Wolves“ klubas planuoja sudėtį papildyti 1-2 žaidėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją