Pirmąjį susitikimo ketvirtį geriau pradėjo svečiai iš Lietuvos ir prabėgus kiek daugiau nei 3 minutėms pirmavo rezultatu 2:9. „CBet“ viso pirmojo kėlinio metu diktavo savąsias taisykles, buvo įgiję 16 taškų pranašumą, o po pirmųjų dešimties minučių pirmavo 27:16.

Antrame ketvirtyje Europos taurėje rungtyniausiantys šeimininkai tempiami Jakubo Niziolio sugebėjo priartėti ir sumažinti skirtumą iki 4 taškų (30:26). Po jonaviečių minutės pertraukėlės E. Šeškaus tempiami svečiai sugebėjo susigrąžinti dviženklį pranašumą (44:31), o įpusėjus rungtynėms pirmavo rezultatu 56:40.

Po ilgosios pertraukos Europos taurėje rungtyniausiantis „Šlask“ spurtavo 12:2, vėliau sekė ir V. Šeškaus techninė pražanga, o įpusėjus trečiajam kėliniui visiškai priartėjo – 62:61. Nesulaikomai šeimininkų gretose rungtyniavo NBA patirties turintis Jeremiah Martinas ir Lenkijos čempionai trečiojo kėlinio pabaigoje pirmą kartą išsiveržė į priekį – 70:71.

Lemiamame ketvirtyje Andrejaus Urlepo auklėtiniai spurtavo 10:0 ir įgijo dviženklį pranašumą (70:81), kurio svečiams iki susitikimo pabaigos panaikinti nebepavyko.

Rungtynių pabaigoje iš aikštelės buvo išvarytas Goranas Huskičius, o rungtynės baigėsi Vroclavo ekipos pergale – 83:93.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo Jeremiah Martinas pelnęs 25 taškus, Jakubas Niziolis pridėjo 21.

Jonavos „CBet“ gretose rezultatyviausias vėl buvo Vytautas Šulskis, pelnęs 19 taškų.

Po 12 pridėjo Jeffery Garrettas ir Edvinas Šeškus, o po 11 taškų – Martino Laksos ir Luko Kreišmonto sąskaitoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją