„Monaco“ pirmadienį pranešė apie komandoje liekantį lietuvį.

„Praėjęs sezonas apskritai buvo geras – puikus pasirodymas Eurolygoje ir sėkmingas rezultatas Prancūzijos lygoje, net jei finalo serija mus ir nuvylė.

Jaučiasi, jog šiais metais klubas investuoja ir nori skirti lėšas savo tikslų įgyvendinimui. Prie komandos prisijungė daug gerų žaidėjų, ne vienas jų čia žais kelerius metus.

Tai leidžia mums turėti vieningą, motyvuotą komandą. Visa tai paskatino mane galvoti, jog pasilikimas yra geriausias sprendimas man ir klubui“, – asmonaco.basketball teigė D-Mo.

31-erių, 213 cm ūgio puolėjas praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per rungynes pelnė 9,7 taško, atkovojo 4,6 kamuolio ir rinko 10,8 naudingumo balo.

Lietuvio statistika itin pagerėjo po trenerio permainų, kai Zvezdaną Mitrovičių pakeitė Saša Obradovičius.

Prancūzijos lygoje, kur „Monaco“ krepšininkai praėjusį sezoną tapo vicečempionais, D. Motiejūno vidurkiai buvo 12,4 taško, 4,9 atkovoto kamuolio ir 13,6 naudingumo balo.

Praėjusiamse sezone „Monaco“ pateko į Eurolygos atkrintamąsias ir po atkaklios penkių rungtynių serijos nusileido Pirėjo „Olympiakos“ ekipai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)