Kartu su fizinio rengimo treneriu Deividu Rinkevičiumi darbavosi padėti komandai ruoštis būsimam sezonui pakviesti ir be klubų šiuo metu esantys Tomas Lekūnas, Dominykas Domarkas, Antanas Udras bei Vaidas Čepukaitis.

Pasak „Wolves“ komandos vyr. trenerio Rimo Kurtinaičio, pasirengimo ciklą komanda pradeda geromis nuotaikomis.

„Kaip visada pradžia yra maloni treniruotis, kol nėra varžybų. Sakyčiau, trenerio darbas nėra blogas. Būtų dar geriau, jei nebūtų rungtynių. Trūksta mums eilės žaidėjų, bet su kiekviena diena jų padaugės.

Šiaip viskas gerai, nuotaikos geros, vaikinai nori dirbti. Turėjome šiandien susirinkimą, žinome taisykles, ko mes siekiame, ko norime. Visa kita yra mūsų rankose“, – sakė R. Kurtinaitis.

Kalbėdamas apie treniruočių ciklo uždavinius, strategas teigė, kad šiuo metu svarbiausia yra suvienodinti žaidėjų fizinę būklę, o netrukus bus pradėta dirbti ir krepšinio salėje.

„Daugelis vaikinų individualiai dirbo vasarą, bet norime pirmas kelias dienas įvesti į bendrą pasiruošimo lygį, o po to jau kibsime į bendrus krepšinio elementus.

Trūksta mūsų rinktinės žaidėjų – Žemaičio ir Žukausko, taip pat Delia treniruojasi su Argentinos rinktine. Šių trijų žaidėjų šiuo metu neturėsime.

Visi kiti – vietoje. Manau, po kelių dienų fizinio rengimo mes pereisime prie krepšinio“, – kalbėjo „Wolves“ treneris.

Į Lietuva jau atvykę amerikietis Ahmadas Caveras ir prancūzas Hugo Invernizzis prie komandos treniruočių prisijungs artimiausiu metu, atlikus medicinines patikras ir gavus palankias medikų išvadas.

R. Kurtinaičio nuomone, naujai suburtai komandai reikia iki sezono starto sužaisti kuo daugiau draugiškų rungtynių.

„Kadangi klubas naujas ir komanda nauja, visi surinkti iš skirtingų klubų, mums reikalinga kuo daugiau draugiškų rungtynių, tai, manau, sužaisime 8-9 draugiškas rungtynes“, – būsimus planus aptarė krepšinio specialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją