Sausakimšoje arenoje ispanai pasiekė revanšą – prieš kelias dienas Atėnuose Graikijos nacionalinė ekipa tarpusavio rungtynėse triumfavo 86:70. Toje dvikovoje G. Antetokounmpo pelnė 31 tašką, atkovojo 10 kamuolių ir surinko 38 naudingumo balus.

Ketvirtadienį nugalėtojus į priekį vedė Jono Valančiūno komandos draugas iš Naujojo Orleano „Pelicans“ klubo Willy Hernangomezas. Jis pelnė 23 taškus, atkovotojo 10 kamuolių ir surinko 27 naudingumo balus.

Prie pergalės pastarojo brolis Juancho pridėjo 10 taškų ir 8 atkovotus kamuolius.

Graikams 24 taškus surinko Dimitriosas Agravanis. Tai jo asmeninis rezultatyvumo rekordas nacionalinėje ekipoje. Nicko Calatheso sąskaitoje – 8 taškai, 5 atkovoti kamuoliai ir 8 rezultatyvūs perdavimai.

Kitą savaitę, rugpjūčio 16-ą ir 18-ą dienomis su ispanais atitinkamai Gran Kanarijoje ir Vilniuje susigrums Kazio Maksvyčio treniruojama Lietuvos rinktinė.

Savo ruožtu graikai laukia sugrįžtant į aikštę G. Antetokounmpo kitą savaitę Atėnuose vyksiančiame Akropolio turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją