Praėjusį sezoną patyręs panevėžietis žaidė Alytaus „Dzūkijos“ ekipoje, būtent iš kurios LKL licenciją ir perpirko verslininko Gedimino Žiemelio valdomas klubas.

Praėjusį sezoną veteranas LKL vis dar žaidė po 30 min. ir pelnė po 11,9 taško bei rinko po 12,1 naudingumo balo.

Elitinėje Lietuvos lygoje M. Lukauskis debiutavo dar 1996-aisiais, nuo tada jis yra žaidęs Panevėžio, Vilniaus (ir „Sakaluose“, ir „Lietuvos ryte“), Prienų, Šiaulių ir Alytaus komandose.

„Wolves“ komandą treniruos Rimas Kurtinaitis. Klubas jau yra pasirašęs sutartis su Kristupu Žemaičiu, Adu Juškevičiumi, Arnu Beručka, Regimantu Miniotu, Vitalijumi Koziu, Eigirdu Žukausku, Ahmadu Caveru ir Marcosu Delia.

Namų rungtynes ateinantį sezoną „Wolves“ žais Alytuje.

Savo ruožtu apie komplektacijos pabaigą paskelbė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ komanda, į savo gretas pasikviesdama kėdainietį Paulių Petrilevičių. 31-erių aukštaūgis „Nevėžio“ garbę jau yra gynęs 2016–2017 m. sezone.

Krepšininkas praėjusį sezoną Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ rinko 10,4 taško, 4,1 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 11,9 naudingumo balo statistiką.

„Paulius bus mūsų labiausiai patyręs žaidėjas ir manome, jog bus pavyzdys mūsų jaunimui tiek aikštelėje, tiek už jos ribų, taip pat bus jėga po krepšiu ir yra mobilus centras, – sakė komandos sporto direktorius Jonas Mačiulis. – Labai svarbu, kad Paulius yra kėdainietis ir atstovaus savo miesto komandai.“

Krepšininkas vilkės 14 numeriu pažymėtus Kėdainių ekipos marškinėlius.

Kėdainių komandoje, kurią treniruos Gediminas Petrauskas, kitą sezoną turėtų žaisti Dominykas Stenionis, Artūras Žagaras, Marius Valinskas, Bradas Davisonas, Darylas Doualla, Tomas Verbinskis, Danielius Lavrinovičius, Avtandilas Bakhtadzė, Justinas Marcinkevičius, Timas Lambrechtas ir Rafaelis Rodriguesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją