G. Dragičius buvo įtrauktas į preliminarų Slovėnijos rinktinės kandidatų sąrašą. Vis dėlto galutinio atsakymo iki penktadienio jis dar nebuvo davęs. „Aš grįžtu“, – penktadienį paskelbė įžaidėjas, davęs suprasti, kad jungiasi prie Lukos Dončičiaus ir gins 2017 metais iškovotą titulą.

Patyręs įžaidėjas prieš tai atsisveikino su rinktine, sudalyvavęs neva paskutinėse savo rungtynėse su nacionaliniais marškinėliais per FIBA 2023 metų pasaulio čempionato atrankos langą. Šiuo metu Slovėnija antrajojo etapo H grupėje su 4 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais.

2017 metų Europos čempionate, kur Slovėnija iškovojo aukso medalius, G. Dragičius buvo pripažintas naudingiausiu turnyro žaidėju (MVP).

Europos krepšinio čempionate, kuris vyks rugsėjo 1 – 18 dienomis, grupių etape slovėnai susigrums su Lietuvos, Vengrijos, Vokietijos, Prancūzijos, Bosnijos ir Hercegovinos rinktinėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją