Iki čempionato pradžios likus mažiau nei mėnesiui vokiečiai suteikė pilietybę Miuncheno „Bayern“ klubo legionieriui iš JAV Nickui Weileriui-Babbui.

26-erių metų gynėjas iš Teksaso prie komandos prisijungs jau šį savaitgalį.

Tiesa, skirtingai nei ničnieko bendro su Ispanija neturintis L. Brownas, N. Weileris-Babbas bent jau visą savo ligšiolinę profesionalo karjerą praleido Vokietijoje.

Vokiečiai, beje, bus Lietuvos krepšininkų varžovai jau grupių etape.

B grupėje, kurios batalijos vyks Kelne, be lietuvių ir vokiečių, taip pat kausis Slovėnija, Prancūzija, Bosnija ir Hercegovina ir Vengrija.

Iš viso Vokietijos rinktinės kandidatų sąraše šiuo metu yra 17 pavardžių.

Tarp jų – ir keturi NBA žaidėjai (Dennisas Schroderis, Danielis Theisas, Moritzas Wagneris ir Franzas Wagneris) bei buvęs žalgirietis Nielsas Giffey'us, tačiau trūksta puolimą praplėsti galinčių Dalaso „Mavericks“ aukštaūgio Maxi Klebero ir Isaiah Hartensteino iš Niujorko „Knicks“.

Visi Vokietijos rinktinės kandidatai: Nickas Weileris-Babbas, Robinas Benzingas, Maodo Lo, Danielis Theisas, Jonas Wohlfarthas-Bottermannas, Nielsas Giffey'us, Andreasas Obstas, Johannesas Theimannas, Justusas Hollatzas, Kennethas Ogbe, Johannesas Voigtmannas, Davidas Krameris, Dennisas Schroderis, Franzas Wagneris, Leonas Kratzeris, Christianas Sengfelderis, Moritzas Wagneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją