Skelbiama, kad 28 metų krepšininkas pasirašė sutartį su Oradijos CSM. Praėjusiame sezone šioje ekipoje žaidė lietuviai Martynas Paliukėnas ir Dovis Bičkauskis.

D. Tarolis į Rumuniją grįžta po metų pertraukos. 2019 – 2021 metais jis vilkėjo Klužo Napokos „U-Banca Transilvania“ aprangą.

Praėjusį sezoną D. Tarolis pradėjo Turkijoje, Afjonkarahisaro „HDI Sigorta“ komandoje. Šios šalies čempionate jis per rungtynes vidutiniškai rinko po 10,4 taško ir atkovojo 5 kamuolius.

Visgi sezono viduryje Lietuvos krepšininkas persikėlė į Juodkalniją ir papildė Podgoricos „Budučnost“ gretas. Šioje komandoje Adrijos lygoje per 13 minučių rinko 6,2 taško ir 2,6 atkovoto kamuolio, o Europos taurėje krepšininkas per 14 minučių pelnė po 2,4 taško ir atkovojo 4 kamuolius.

28-erių 200 cm ūgio D. Tarolis Lietuvos rinktinės kandidatų sąraše prieš pat treniruočių stovyklos pradžią pakeitė dėl sveikatos problemų dalyvauti negalėjusį Gediminą Oreliką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją