P. Cornelie gali žaisti ir vidurio puolėjo ir krašto puolėjo pozicijose. Praėjusį sezoną jis G lygoje vidutiniškai per rungtynes pelnė 17,8 taško, atkovojo 12,7 kamuolio ir atliko 2,9 rezultatyvaus perdavimo. Iki sausio jis atstovavo Denverio „Nuggets“ komandai.

„Los Blancos“ komandoje jo jau laukia tautiečiai Guerschonas Yabusele, Vincentas Poirier ir Fabieno Causeuro.

2016 metais NBA naujokų biržoje jis buvo pašauktas 54-uoju kvietimu Denverio „Nuggets“ komandos. Iš viso NBA jis pasirodė 13 rungtynių paskutinį sezoną, kur vidutiniškai rinko po 1,1 taško ir atkovojo 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

P. Cornelie atstovavo Prancūzijos jaunimo nacionalinei ekipai, o pastarąjį sezoną buvo pakviestas ir į vyrų rinktinę.

Tarpsezoniu „Real“ naujuoju vyriausiuoju treneriu paskyrė Chusą Mateo bei pasirašė sutartis su Mario Hezonja, Dzananu Musa ir Sergio Rodriguezu. Sutartys buvo pratęstos su Fabienu Causeuru, Sergio Llullu ir Rudy Fernandezu.

Nepaisant to, kad didelį susidomėjimą parodė Atėnų „Panathinaikos“, DeShaunas Thomas sukirto rankomis su Milano „Olimpia“.

30-mečiui Milano „Olimpia“ taps septintąja stotele Eurolygoje. Prieš tai jis žaidė „JSF Nanterre“, „Barcelona“, „Anadolu Efes“, „Maccabi“, „Panathinaikos“ ir Miuncheno „Bayern“ komandose.

Vilkėdamas Bavarijos sostinės komandos marškinėlius 201 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per rungtynes pelnė 9,6 taško, atkovojo 3,2 kamuolio ir atliko 0,8 rezultatyvaus perdavimo.

Ettore Messinos treniruojamoje Milano ekipoje D. Thomas prisijungs prie naujokų Brandono Davieso, Stefano Tonuto, Billy Barono ir Nazo Mitrou-Longo. Sutartys buvo pratęstos su Kyle'u Hinesu, Luigi Datome, Paulu Biligha ir Devonu Hallu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją