Švedijos krepšinio lygoje praėjusiame sezone austras rinko po 18 taškų bei 7,7 atk. kamuolio ir buvo vienas rezultatyviausių lygos krepšininkų.

„Nepavykus išlaikyti Isaiah Armwood‘o į jo vietą norėjosi atrasti panašaus stiliaus žaidėją. Paieškos tikrai buvo nelengvos, bet tikime, kad naujokas atitiks trenerio filosofiją. Bryce'as atvyksta labai motyvuotas ir laukiantis iššūkių. Su savo sprogstama jėga jis tikrai suteiks komandai energijos bei universalumo gynyboje“,- mintimis apie naujoką pasidalino klubo direktorius Donatas Slanina.

Nuo 2017 m. B. Douvier atstovauja Austrijos nacionalinei rinktinei FIBA atrankos languose.

2018 m. rungtyniaudamas Salonikų „Aris“ komandoje dalyvavo FIBA Čempionų lygoje, kurioje rinko 7,3 taško bei 9 atk. kamuolio.

Be Graikijos ir Švedijos krepšininkas yra rungtyniavęs Portugalijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Italijoje bei Lenkijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją