„Labai džiaugiuosi gavęs galimybę prisijungti prie „Wolves“. Manau, kad praeitą sezoną patobulėjau, bet kitą sezoną galėsiu mokytis iš tokių žmonių, kaip Adas Juškevičius ar Rimas Kurtinaitis, kurie padės kilti į dar aukštesnį lygį kaip žaidėjui ir kaip asmenybei. Nekantriai laukiu naujų iššūkių“, – džiaugsmo neslepia A. Beručka.

25-erių metų krepšininkas karjerą pradėjo Vilniaus „Perlo“ gretose, vėliau rungtyniavo Prienų-Birštono „Vytautas“, Vilniaus „Lietuvos Ryto“, Utenos „Juventus“ ir Molėtų „Ežerūno“ komandose. A. Beručka taip pat žaidė Lietuvos jaunių krepšinio rinktinėse.

196 cm ūgio gynėjas 2020 metais persikėlė į daugkartinių Slovakijos čempionų Bratislavos „Inter“ ekipą. Visgi, po vieno sezono užsienyje, A. Beručka nusprendė grįžti į tėvynę ir prisijungė prie Pasvalio miesto komandos.

Praėjusį sezoną A. Beručka tapo vienu iš „Pieno Žvaigždžių“ klubo lyderių. Krepšininkas Lietuvos krepšinio lygoje pelnydavo po 12,2 taško, atlikdavo 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 13,3 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją